Minnet

är bra, men kort. Jag kan vara fruktansvärt disträ och glömsk. Det är inte första gången det händer som skedde i förmiddags, jag förlägger mobilen, har inte ljudet på, och kan inte hitta den. Är jag stressad som i det här fallet så irrar jag gärna runt som en vimsig höna. Som tur var den här gången så var vibratorn på, och jag fick ett sms precis när jag irrade rut som mest. Jag hade lagt telefånen i bollväskan, och jag som inte ens skulle iväg och spela golf. Duktigt! Det blir ju inte lättare av att jag är så lättstressad heller.

Men vad jag skulle komma till (nu får jag lite dåligt samvete, för jag lärde mig en gång att man aldrig börjar en mening med ord som men...), var att jag glömt bort att jag haft ettårs-jubileum med bloggen. Det som började som mest en rolig grejj med endast de närmast sörjande som läste har utvecklats en del. Det har hänt att människor kommer fram till mig och börjar prata om saker som jag vet att jag inte har pratat med dem om. Hur har de fått reda på det? Jo, de läser bloggen. Riktigt roligt, faktiskt.

Idag har verkligen varit en social dag, kan man ju säga. Först skulle jag på date. Det gick väl sådär, inget fel på han men kanske inte riktigt min typ kändes det som. Men man måste ju sondera terrängen lite. Eller hur det nu var m sa... ha ha. Skämt åtsido, jag går inte på date för att andra vill det, klart man är nyfiken på att se vem det är man pratat med över msn och sådär.

Senare på kvällen så åkte jag iväg för att hämta den plast jag hade beställt, var på tupperware-party för ett tag sedan. Sen fick jag följe hem av den trevlige försäljaren, h. Vi satt och snackade och sjöng (som vanligt, fast lite mindre sång än vanligt, kanske för att vi var upptagna med annat...) och hade det.. trevligt. Men lugn, ( igen! Att jag aldrig lär mig...). inget oanständigt hände. Jag har bara lite träsmak i bakdelen. Soffan är ju inte så hel så ska man sitta nära någon utan att mosa denna, så får en sitta i fåtöljen och en på golvet.

Imorgon är det upp med tuppen som gäller, så jag ska snart sova. Ska med L & S på lördagstävling i hyttan, de ska sköta den (jo, klart jag hjälper till men de har ansvaret), sen så bär det av till Strängnäs. Sista nationella tävlingen ute för i år. Känns konstigt. Nyss var det ju försäsong, och jag stod i hyttan och såg på skolavslutningen på scnenen där barnen i kör skrek "sommarlov". (Hade kiosken när det var avslutning). Nu har skolorna börjat och det är höst... Hugaligen! Bara denna tävlingen och sedan seriespelet kvar utomhus, helgen efter. Första-laget spelar inomhus. Vet inte om jag ska vara avundsjuk på dem eller ej..

Nej vet ni, god natt.

Det går neråt- och det är jag glad för

Jaha ja, så var det måndag och vardag igen. Suck. Sitter hemma, har kännt mig ovanligt rastlös ikväll. Det duger inte med att sitta hemma och glo på tv eller sitta framför datorn, som jag brukar. Känns oroväckande. Anyway....

... Jag har ju lyckats gå ned 9 kg i vikt, riktigt bra tycker jag. Jag har ju sagt att när jag gått ner 10 kg så skulle jag unna mig en helkroppsmassage, men sen så har det hänt lite saker sedan jag lovade mig det där. Jag blev singel och fick en helt annan ekonomisk situation, men det ska nog lösa sig. Det svåra är att han tog vågen, så jag vet inte om jag kommit ner 1 kg till än eller ej. Jag gick med på att han tog vågen för det var han som ville köpa den från början, när han började sin pulverdiet. Jag skulle ju testa det också men det gick mindre bra, jag spydde ju nästan upp det. Men uppenbarligen så har jag hittat ett sätt som fungerar ändå. Förvisso tar det längre tid med mitt sätt men det får ta sin tid, inte bra om det går för fort heller. Och alla kilon fett lade jag ju inte på mig över en natt direkt. Hur jag har gjort har jag ju talat om tidigare, den största förändringen är i kosten, och det är en förändring som jag kan leva med, som är lätt att fortsätta att hålla sig till. Jag äter mycket mindre onyttigheter, men helt förbjudet är det inte. Efter vinsten på induviduella DM förra helgen så unnade jag mig en pizza och gud vad gott det var ;-).

Nu har jag tänkt dra igång träningen lite mer också, var där idag men jag höll på att inte komma in. I receptionen så påstod hon att mitt kort var spärrat, för det var en utebliven betalning (det dras på autogiro). Då sa jag ifrån, för jag vet att en månad drogs det inte när jag fick mina pengar väldigt sent, men då drogs det dubbelt månaden efter och sedan har det dragits varje månad som det ska. Då ringde hon ett samtal och kollade och nej men se, jag hade rätt. De hade bara inte uppdaterat sin lista, men nu så strök hon mig från listan med "ovälkomna besökare" och så fick jag komma in. Riktigt skönt. Nästa delmål, efter att ha blivit av med 10 kg är att komma ner på tvåsiffrigt. Det är 5 kg till som ska bort då. Så om ni orkar tänka lite så vet ni nu vad jag väger... eller vägde sist jag stod på en våg. Får väl skaffa mig en så jag kan ha lite koll.

Annars då? I helgen gick det väl sådär, gick 40,7 i snitt och är väl halvnöjd. Jag "fick" gå 41,6 i snitt sett till mitt handikapp, så så sett är det väl bra, Men spelet känndes inget vidare stundtals. Första varvet var väl sämst, kom in på 45 och det tycker jag är lite högt för mig på dem banorna Sen får andra tycka vad dem vill, men jag anser det. Sen är det väl ingen superkatastrof heller, men iallafall. Sedan gick det riktigt bra, missade bara en bana och hej, jag är inte perfekt, så det är jag riktigt nöjd med. Bra spel på 17 av 18 banor kan jag inte vara sur över. Sista varvet gick det upp och ner, missade banor jag inte tycker jag skulle missa - eller som jag då haft lätt för innan, men resultatet på varvet var okej. Kom sexa och var två slag från sista pris. I helgen är det Strängnäs som gäller, sista nationella utomhus för säsongen. Sedan seriespel i Enköping.

Nej, nu - tro det eller ej - med tanke på vad jag skrev i början, gå och sätta mig och glo på min (enligt h) lilla tv.

Problem?

Ja jag fick bytt det där glaset på bilen till slut. Vännerna L & S duktiga dotter H bytte det åt mig. Jag behövde hjälp för dels så hade jag inte den typ av mejsel som behövdes sen så att pilla med små små skruvar är kanske inte direkt min starka sida, men har man en normalt fungerande finmotorik så är det inte svårt att sätta dit det där. Inte på en traktor inte.

Bestämde mig förresten för att åka och spela i helgen, så imorgon bär det av mot Djulö. Åker emellan dock, känns skönast så. Det räcker med att jag ska plåga alla bekanta med kattvaktsförfrågningar de två kommande helgerna efter denna... Fast det kanske jag inte skulle skrivit här, för om ni som vet med er att ni är berörda läser detta så är ni kanske väldigt extremt upptagna då.... ;-). Först är det ju strängnäs och det är lite längre att åka emellan och sen så är det ju seriespelet i enköping. Sedan är utomhussäsongen över för min del, då är det stråhallen i karlskoga och munktellarenan i e-tuna som gäller. Jösses. Känns som det nyss var försäsong. Var det inte i förrgår jag stod uppe i hyttan vid kiosken och såg skolbarnen stå på scenen och ropa sommarlov? Tydligen inte för nu har skolorna börjat igen.

Var för övrigt på AF idag. Nu är det tal om praktik igen, på en riktig arbetsplats där man ska ta hänsyn till mina problem och svårigheter. Känns som att jag bara får älta allt om och om igen men samtidigt så är det skönt om jag får något att göra, oavsett bransch. Jag har ju sagt att jag kan tänka mig olika sorters jobb, bara jag klarar av det och det är ett jobb. Och det här ska ju leda till jobb. Ska bli kul och se vad som händer i framtiden.

Nu förtiden så känner jag mig inte så udda som jag gjorde förr när jag var bland folk, och jag har fått höra från flera som kanske inte känner mig så väl, men som jag ändå möter då och då, att det märks inte på mig att jag har dem här problemen. Det är väl ett betyg till mig, att jag lärt mig maskera mig och smälter in bättre. Fast å andra sidan så är ju ett av mina problem att jag vet inte när jag ska stanna, hur mycket jag kan berätta om mig innan jag blir för privat, med folk jag inte känner så väl. Så då kanske det märks när man pratar om det då...   Men för att komma dit jag var på väg från början i det här stycket, så känner jag mig mindre udda nuförtiden. Men så läser jag mina läkarutlåtande och min utredning och tänker efter hur det har varit när jag har arbetat, och då märks mina problem och svårigheter betydligt mer. Det är bara så lätt att glömma bort det när man bara går hemma, och inte utsätts för sådana situationer. Det betyder ju inte att jag menar at jag inte har svårigheter, för det har jag. Tyvärr.

Om inte annat så märkte jag det på vårat förra seriespel. Vi skulle spela på Fröslunda, i e-tuna, men det var spöregn och vi blev tillfrågade om vi kunde tänka oss att spela inomhus i munktell. Alla sa ja och alla andra lag hade sagt ja, så då är det klart att jag inte säger nej. Och jag spelade hellre där än inte alls. Problemet var bara att jag var inställd på att spela ute, och jag som inte är flexibel för fem öre. I sådana situationer mår jag dåligt, för jag behöver trygghet och att veta i förväg vad som ska ske. Det var ju därför jag sade till arbetsledarna i park & trädgård på miljövårdscentrum att jag ville veta dagen innan vad jag skulle göra dagen där efter. I det här fallet i e-tuna så körde jag ju oss till munktell och vi spelade där, men jag var rejält uppstressad och uppjagad över det nya i situationen. Och att må så över en sådan sak - och inte kunna hantera det på ett bättre sätt- är inte roligt alls. Jag var hyperstressad när vi kom in i hallen och skulle slå in oss innan seriespelet började. Jag är ju tyvärr så lättstressad också. Så nej, "normal" är jag inte, problem har jag. Men man lär sig leva med dem och hitta strategier för att försöka leva med dem. Så får man försöka vara glad ändå. Alla har vi våra kors att bära, även om det iinte alltid syns utåt på alla att dem har problem.

Nej, nu ska jag sluta och gå och sova. Imorgon ska jag försöka hitta dit jag ska när jag sitter och rattar min bil, vrålandes till vad jag nu väljer att ha i stereon.

Nytt glas

Det var bra att jag vann lite pengar i helgen, visade det sig. Här om dan när jag kom ut till bilen så var ena blinkersglaset sönderslaget. Konstigt nog bara det ena, men jag får väl vara glad för att det inte var mer förstörelse. Lamporna och blinkersen fungerade iaf. så allt som behövs bytas är själva glaset. Det kostar inte så mycket men det var ju ändå en oväntad utgift som annars hade fått gå från pengar jag hellre hade lagt på mat eller annat som man kanske behöver. Kostnaden för ett glas är iaf. ändå inte så stor att det lönar sig att blanda in försäkringsbolaget. Det ser ut att vara hyfsat lätt att byta också för det sitter fast med skruvar. Ska bara ha någon som är skruvad (ha ha ha ) nog att hjälpa mig få dit det.

Annars är det väl som vanligt. Allt trallar på och inget oväntat händer i min rätt så tråkiga vardag. Var på tupperware-party igår och  det var kul att se vad som har hänt där sedan jag var på ett sist, var några år sedan. Passade på att beställa två saker jag ville ha, ska bli kul att få dem sen. Tog bl.a en sån där att bevara grönsaker i, som gör att de håller mycket längre, eftersom jag äter väldigt mycket sådant nuförtiden. Tycker jag köper mycket grönt men det går åt ändå, men jag tänker inte alltid i affären på hur mycket av det jag egentligen lägger på tallriken. Min nya kost består ju av betydligt mer grönsaker på tallriken och mindre av det andra, inte så svårt men det ger resultat´på vågen. Sen har jag ju minskat på andra onyttigheter också. Försöker dricka mycket vatten hemma. Men ibland unnar jag mig saker, man får inte försaka allt för mycket för då blir det inte roligt längre. I lördags så åt jag pizza för första gången på ett bra tag, tyckte jag kunde unna mig det efter att jag tagit hem guldet. Så bra har jag nog aldrig spelat över två varv -iaf. inte individuellt, speciellt inte under press. I Daga blev det lite slarv med maten också. Jag brukar ju numera försöka ha med mig frukt och kanske egen matlåda till tävlingar men eftersom jag sov i tält så var det svårare. Dessutom orkade jag inte ställa mig och laga matlådor när jag bara var hemma och mellanlandade. Men som sagt, det viktiga är inte vad jag gör vid något enstaka tillfälle, utan vad jag gör till vardags. Nu är jag hemma i vardagslunken och allt är som vanligt. Funderar på vad jag ska äta idag. Kanske quorn och wok, riktigt gott och nyttigt.

Är sugen på att åka till Djulö och spela i helgen, får se hur jag gör. Det hänger nog mest på pengar. Jag vann ju en del i helgen men det gick ju först till nytt glas till bilen och sen så har jag alltid andra hål att stoppa dem i. Fast löser det sig så är ju nästa problem, jag och mitt usla lokalsinne. Jag har varit där flera gånger men komma ihåg hur man kör, nej du det gör jag inte. Som tur är så finns det kartor och vägbeskrivningar på nätet. Jag har redan annonserat att jag önskar mig en gps i julklapp ;-). Jag har ju blivit av med min levande gps (m) så då får jag väl skaffa en "död" sådan då.... *s*

Nej, dags för mat. Magen kallar.

Ett guld till

Jajemensan! Idag plockade jag och min mixedpartner in ytterligare medaljer, guld i mixed. Det efter sudden mot ett rutinerat och duktigt par, det avgjordes på bana 1 när han spikade. Riktigt roligt var det. Sedan var det dags att ladda om för tio-manna. För egen del så kände jag när jag började tio-manna att jag var helt urladdad och hade brist på ork, så det gick minst sagt knyckigt i början. Men jag gjorde allt vad jag kunde och kom efter några banor igen och spelade bra in, fick ihop 45. Andra spelade jag riktigt bra men hade problem med bana 17 och gick in 40. Det är ju förvisso en av de svåraste banorna där, eller den svåraste, tycker jag iaf. Tyvärr så gick det dåligt även för flera i laget, medan andra spelade riktigt bra. Placering där fick vi ingen men det var också tufft motstånd, det var ändå kul att vara med. men i övrigt så har det varit en riktigt bra helg för klubben med många medaljer och bra spel. För egen del så tog jag hem tre medaljer iår, rekord för mig. Två guld och ett brons i tremannalag. Tidigare hade jag bara brons, två från år då jag kom trea av tre spelare individuellt och så min härligaste tredjeplacering som kom förra året då jag faktiskt fick slå några spelare. Så naturligtvis är jag riktigt nöjd.

Jag tänkte att jag skulle passa på att tvätta bilen ikväll, det är ju halva priset på ett ställe efter kl. 21 och jag hade hunnit vila lite så jag åkte iväg. Det var behövligt med en utvändig tvätt så nu gjorde jag ju då slag i saken. Det borde jag inte ha gjort, jag har haft så mycket medgång i helgen så jag borde anat att turen inte skulle stå på min sida längre, jag är ju inte direkt en Alexander Lukas om man säger så. När jag kom fram så var det kolmörkt i tvätten, den brukar ju lysa även om ingen bil är inne i den, men jag tänkte att säger dem inget så funkar den väl. Killen i kassan sa inget så jag betalade och åkte fram. Jag gjorde precis som man ska, men lampan som ska slå om till grönt när man ska köra in slog aldrig om så jag gick in igen. Naturligtvis så var det kö framför, och självklart så strulade det för personerna framför som skulle handla. Jag fick tillslut hjälp. Fick köra in, fortfarande inget lyse i tvätten så jag såg inte hur långt fram jag skulle köra. I vanliga fall så ska det ju lysa stopskyltar när man ska stanna. Då strulade det ännu mer så jag fick prova att flytta bilen en gång till, då ville den först inte tända. Det har inte hänt sedan vi bytte batteri för ett år sedan, men på fjärde försöket så startade motorn. (Bytte ju även tändstift för inte alls länge sedan). Tillslut så gick tvätten igång iallafall och bilen fick bli ren, men lyset i tvätten funkade inte när jag körde ut heller. Men nu är bilen ren iallafall. Nästa gång tar jag nog och tvättar för hand, även om man som kvinna kan bli utstirrad av (främst äldre) män som undrar varför ens man inte tvättar bilen, det är ju inget kvinnogöra.

För övrigt så började jag undra förut om det inte spökade i bilen, så jag borde kanske inte alls ha åkt iväg... När jag kom ut på parkeringen så var bakluckan öppen. Jag har inte varit i bagaget idag... Låset stod som att det skulle vara låst så det kändes mysko. Det var ingen syn av åverkan på bilen heller så jag tror inte att någon hade försökt bryta sig in. En annan gång så hade ju någon varit och bänt på tankluckan men gett upp när den eller de insåg att jag hade låsbart tanklock, som då var låst såklart. Som tur var så fattades inget i bagaget av vad jag kunde se, men så fanns det heller inte så mycket av värde där.

Nej nu ska jag snart sova, är trött efter helgens bravader. Dessutom blev det inte mycket sömn inatt även om jag lade mig i tid och somnade snabbt. Jag vaknade snabbt också av att det var party på parkeringen.

En underbar och fantastisk helg kan läggas till handlingarna.

Woho

Jag vann dam-klassen på DM! Bra spelade jag dessutom, så jag är riktigt riktigt nöjd och glad. Jag visste att jag hade chans på medalj för jag kan gå bra på dem banorna men det gäller att göra det också, dessutom så var det bra spelare med och jag visste att bra resultat krävdes för en placering. Sedan så pressar man sig ju gärna lite extra och är lite smånervös, min förhoppning var medalj men trodde inte att jag skulle vinna. Jag inledde med ett 37-varv och kom i mål och såg att jag ledde, oj och hoppsan. Jämnt var det också. Jag vet ju att jag haft en tendens att spela bort mig i ledarboll tidigare men jag försökte ta det lugnt och andas, tänka på annat. Jag höll mig för mig själv mot slutet innan jag fick gå ut igen,försökte frammana positiva bilder och tankar för att peppa mig själv,  kände mig inte mer nervös än inför första varvet. Så gick vi ut, jag hade tre slag till den som låg tvåa och tappade två direkt på bana 1, men jag visste ju att det var många banor kvar så det var bara att kämpa på. Vi låg rätt så lika hela tiden och det var spännande på slutet, speciellt när hon klarade bana 17 på två, vilket är riktigt bra för den är svår. Då visste jag att där kan vinsten vara körd om jag missar för mycket, men jag lyckades få en tvåa också och då var det så gott som klart kände jag. Kom in på 39 sista varvet och vann med 4 slag totalt. Jag var den enda som gick rött i damklassen och det förvånade mig med tanke på resultaten i tisdags och med tanke på vilken kapacitet flera motspelare har, speciellt på dem banorna. Så ja idag har jag all rätt att vara glad. Dessutom kom vi trea i tremannalag damer efter särspel mot Mosås, och det var fyra lag med så det var riktigt roligt det med. Mina lagkamrater i tremannalaget spelade riktigt bra även dem, och den ena kom trea i damklassen, stort grattis till henne!

Dessutom hade jag som ett av mina säsongsmål för utomhussäsongen att få en röd tävling på filt, (dsv. snitta under 40,0 i snitt) och det fick jag ju nu, verkligen rätt tillfälle. Har fått många grattis, inte bara till vinsten utan även till att jag fick två bra varv och det är riktigt roligt. Utöver det så var det ju lite av en medaljskörd till klubben idag. Tvåa i herrklassen kom våran duktiga ordförande, trea i tremannalag kom tre duktiga killar från hyttan, så hade vi två guld i herrjunior och damsenior. Yeah!

Nu ska jag ladda om inför imorgon, försöka smälta detta. Känns overkligt fortfarande. Jag som brukade vara sämst eller i botten på alla tävlingar, jag som aldrig fick några bra resultat och bara fick streta i motvind, jag har äntligen börjat kunna spela bra och jag vann!

I övrigt då? Jo då, hade en riktigt kul kväll i onsdags är jag var ute med m och åt och tog en god (och lyxig, och tacka skjortan för det för den kostade en del) drink och snackade skit. Hamnade sedan hemma hos henne med lite godis och hemmagjorda drinkar framför en dator där vi satt och försökte hitta lämpliga kandidater för mig att försöka få med på en date. Ha ha riktigt kul var det!  Har haft en kanonvecka med andra ord.

Härligt härligt...

Hemma igen

Åh så var man hemma igen utan att börja packa om väskan direkt för att resa vidare. Först var jag ju nere vid kusten och sedan kom jag hem för att åka direkt till Björnlunda och Dagas nationella tävling. Kusten var väl helt okej, fick besök av min syster med familj på tisdagen och vi hade roligt ihop. Jag fick dansa med båda barnen och sjunga och göra annat roligt. På onsdagen kom solen äntligen så då fick jag göra den efterlängtade båtturen och även åka och bada. Älskar att bada i saltvatten, dock inte lika härligt om man får en kallsup.

Björnlunda då? Jodå, helgen gick bra, jag och m åkte i min bil. Han sov i klubbstugan och jag tältade. Tälta har jag inte gjort sedan vi var på Gotland 2005 men jag har inte svårt för det. Tycker snarare att det är ganska skönt att ligga i tält, och man kan ju ha en luftmadrass så att man ligger rätt så mjukt ändå om man vill. Det enda jobbiga med tält är om det regnar och regnar in, vilket jag var med om en gång när jag var på cykelsemester när jag var 17. Nu sov ju jag på liggunderlag på en hård mark men det gjorde inte mig något, jag sov bra. Det enda störande momentet var några idioter som mitt i natten till lördagen kom och kastade äpplen på tältet och de två husvagnar som stod i närheten av mig. Vi stod inte där de andra husvagnarna stod. De hade sina vagnar där när jag kom och jag slog upp tältet i närheten. Dels så var det mina vänner i en av vagnarna och sedan så var det skugga där på gräset på kvällen, vilket det inte var där de andra hade sina vagnar. Jag upptäckte bara tyvärr att dragkedjan i min sovsäck var sönder, och det kom jag då ihåg att det var den sist jag använde den också. Men jag använder den så sällan att jag glömmer bort det mellan de gånger jag använder den. Nu gjorde det inget för det var för varmt för att ligga invorad i den utan den fick bara ligga över mig lätt som ett täcke ändå. Har väl haft den sovsäcken sen jag var ca 12 år så det kanske är dags att investera i en ny, den är flitigt använd förutom de sista åren då...

Spelmässigt då? Jodå, bra. Gick 43 43 och det är bra för mig på dem banorna, för de är svåra. Att gå det där är betydligt bättre än vad jag gjorde på tävlingen innan, 44, 45 på Mosås... Jag kom fyra på det och fick pris. Lite synd var det bara att jag inte hade lite bättre koll på ena killen bakom och skärpte till mig lite mer, jag var ett slag ifrån sudden om tredjepris. Men å andra sidan så kanske jag inte hade gått ett slag bättre iallafall, det vet man ju inte. Naturligtvis kan jag sitta i efterhand och klaga på missar man har gjort och så där, men jag är ju inte perfekt. Och även den bästa missar. Generellt så kändes slagen bra, jag var avslappnad, hade bra rakslag och sådär så det kändes skönt.

I övrigt så var det riktigt kul som vanligt att komma ner till Daga och träffa alla supertrevliga och smågalna människor där. När jag kom hem så kan jog nog ändå säga att jag tog mig en av årets skönaste duschar... eftersom jag inte bodde på en camping direkt så var den enda möjligheten till att skölja av sig att blaska av sig i handfatet på toa eller som igår, när jag åkte och badade en snabbis.

I veckan: hårdträning inför dm, samt hårdträning på ölhävning, eller drinksörplande. Dessutom ska jag fortsätta jaga på alla papper till soc. som de ska ha.

Adios så länge

God kväll

alla läsare. Ska snart sova, vart inte många timmars sömn inatt och haft fullt upp både idag & igår. Igår tog jag och städade och ploackade iordning en del, det är alltid skönt att komma hem till ett städat hem. För ja, jag åker ju ner till kusten några dagar imorgon. Men först ska jag spela mosås nationella, och så hade jag och m hand om lördagstävlingen idag. Tio pers kom, inte så illa med tanke på att de flesta var i mosås och tränade. dit åkte jag efteråt. Gick några varv, sen gick jag och slog många slag på dem banor jag missat mest för att lära mig dem. Känns ändå ganska bra men jag vet att jag ofta gärna haft problem med deras banor på tävling.

Igår kväll var det dessutom styrelsemöte hemma hos våran ordförande och kassör, en trivsam föreställning, men inte så konstigt med tanke på att alla som var  med är trevliga. Det jobbiga var att jag lyckades med att köra fel, och när jag väl kommit fram så körde jag förbi huset två gånger utan att se det. Lyckat! Men som ursäkt så är jag inte örebroare och har bara varit där ute en gång tidigare, då körde m och det var kolmörkt. Naturligtvis så skulle min mobil lägga av, så jag fick sätta sim-kortet i en gammal telefon som jag har som reserv. Och den är reserv av en anledning, den är knäpp. Jag ringde upp för att fråga om vägen, då la den av efter en stund. Sedan så försökte de ringa men det lyckades först på andra försöket. Jag ska lämna in den ordinarie mobilen när jag kommer hem, har inte haft tid idag.

Igår kväll hade jag dessutom trevlgt besök av H. Det var trevligt som vanligt när man är med han. Satt och snacka, sjöng (ska tydligen alltid ha allsång när jag är med han...). Appropå musik så spelar jag för tillfället gamla gyllene tider- låtar i bilen. En av dem har satt sig på hjärnan och den kom att få mig att tänka på igår. Jag är ju en person som gillar fysisk närhet, och att bara kunna få sitta med huvudet i någons knä med en arm omkring sig och bara vara är underbart. Och det är underbart med en kille som kan låta det stanna där, jag känner inte att det måste leda till mer. fast det kanske finns många killar som är såna, och bara jag som råkat ut för dem där andra. Jag har ju en tendens till att dra till mig konstigt och udda folk. Vet inte alls varför. *Kliar mig i huvudet*.

Nåväl, nu ska jag sova. Nu blir det blogg-paus några dagar då eftersom jag åker bort. Gör en mellanlandning i Örebro på torsdag innan jag åker vidare till Daga och ska... ja gissa vad, spela bangolf såklart.

Ha det så bra alla

RSS 2.0