Dagen efter (kvällen före)

förra inlägget så kom pengarna, men inte utan lite gnäll hos försäkringskassan. Man känner sig ju inte mindre gnällig när man stått i en timma i kö bara för att få gnälla heller.

Tack vare gnället så kom vi iallafall iväg till e-tuna i helgen, och jag får säga att jag är nöjd med helgen. Jag gick stabilt förutom första varvet på lördagen, men det var ett rätt så bra varv (35) så det gjorde ju inget. Jag snittade 41,5, och tog det lugnt och var glad hela helgen. Min sämsta öppning på de två första banorna hade jag när jag gick mitt bästa varv, så det visar att en dålig öppning inte fick förstöra för mig den här gången. Jag kom femma, ska man ta pris får (iallafall jag ) överprestera när det är så två duktiga ungdomar med som det var från Fröslunda (de har varit med i toppen på flera tävlingar nu) men det gör mig inget, det är kul att det kommer fram nya och yngre spelare som är bra. Den som vann min klass (d) vann även superfinalen där han spelade otroligt bra, väldigt kul att se. Jag fick iallafall fler raska poäng till mellansvenska cupen och kommer sänka mitt handikapp mer, som är kul för jag vill spela i c nästa år, och då ska jag - om det är samma gränser som nu - ligga under 16. Men det är många tävlingar kvar innan säsongen är slut så man vet ju aldrig hur det blir, man kan ju bara hoppas. Men om jag slutar spänna mig och bara spelar avslappnat och har roligt som jag gjorde i helgen så ska det inte vara så svårt.

Känner mig sådär seg och snurrig i skallen idag, som jag gör när jag dagen innan/dagarna före tagit min medicin tidigt, och nu sovit länge och därför ätit frukost senare. Medicinen ska ju tas till frukost. Inte alls så trevligt med tanke på att vi har kioskpass den här veckan, måndag till fredag, och m inte mår brahan heller så jag  får köra upp själv och sedan sitta där själv. Som tur är så brukar det släppa efter några timmar.

Oh well, klart jag ska göra min plikt iallafall och ha kiosken öppen. Självklart. Hur skulle det se ut annars? man bara undrar...

Men när jag är sådär snurrig så känns det som en lättare variant av dagen efter kvällen före...

Pengar e bra å ha

Suck suck suck. Jag borde ha fått mina pengar från försäkringskassan idag, men kontot ekar tomt fortfarande. Han borde ha fått ännu tidigare, där är det också tomt. I mitt fall så fick jag ett brev där det stod att jag får pengar trots att jag fyllt i fel datum, så då dröjer det väl någon dag extra kan jag tänka mig. Jag hade fyllt i datum på mina papper men dem ändrades av AF när jag var där och skulle få dem påskrivna. I hans fall rör det sig bl.a om att han tydligen inte sjukskrivit sig trots att han har gjort det och något mer. Att två i samma hushåll båda får sin inkomst från försäkringskassan är verkligen inget att rekommendera. Ska man nu tvunget ha det så så rekomenderar jag starkt att ha en massa sparade pengar undanstoppade, tyvärr har ju inte vi det.

Får hoppas på bara en eller två dagars fördröjning, för vi har bara mat för två dagar till. Sen ska vi ju till e-tuna och spela i helgen. Men innan dess måste jag bara ha fått mina pengar, annars kommer jag att gapa och skrika på dem. Så det så.

Pengar är bra att ha, typ.

RSS 2.0