Friskare

Det har hänt igen, en överfallsvåldtäkt till i örebro. Den här gången i samma område som han bor (och jag ofta är, med andra ord). Den andra som var för ett tag sedan var inte så långt från mig heller. Nog för att jag alltid varit extra försiktig om kvällarna och helst inte varit ute för sent själv, alltid haft nycklarna i handennär man gått från bilen/bussen till porten och alltid haft ögonen öppna, alltid kört med alla dörrar låsta inifrån osv, så blir man ändå extra orolig. Eller arg. Arg för att man inte ska kunna gå ut utan att vara rädd. Vanligtvis så är ju överfallsvåldtäkter inte så vanliga men nu har det varit ovanligt många sista tiden i Örebro. Vad är det för idioter som gör att man inte vågar gå ut som vanligt om kvällarna?

Ser man det ur en annan synvinkel så kan det säket inte vara så kul att vara man heller i såna lägen. Jag menar att majoriteten av alla män skulle aldrig begå en sådan handling, men är man som tjej ute och går så blir man ju (eller iaf många jag vet) misstänksamma mot alla män som rör sig ute. Man vet ju aldrig OM det skulle kunna vara just han eller han eller han...

Nej till något trevligare... var ju hos läkaren i fredags, troligtvis virusinfektion sa han. Lågt blodtryck och förhöjd sänka. Mått dåligt ända sen förra söndan men börjar bli bättre nu. Feberfri i två dagar (tjoho) och inget illamående. Yeah. Då kanske man snart kan gå ut och svinga klubban, inte tagit ett enda slag utomhus än så då är det dags! Är ju inte många veckor kvar till första seriespelet och vi har första omgången hemma i år igen, kul.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0