Familjekaos del 2


Pengarna från försäkringskassan trillade in idag. Lika fort försvann dem men nu så är ju hyran betald. Lite lustigt. Nuförtiden känns det igen som en lättnad när jag kan betala en räkning, förut var det ångest för att pengarna försvann. Idag får jag väl ångestkänslor när pengarna inte räcker men det är väl rätt så normalt. 

Kaoset med mina föräldrar har inte lagt sig utan har snarare ökat. Eftersom jag vågade säga ifrån så gav det följande resultat: De ringde ca 10 gånger igår och skickade sms där de bad mig ringa. Idag har det ringts mindre flitigt men jag fick ett sms där det stod att mamma gråter för hon inte får träffa mig. Det har jag aldrig sagt. Jag träffar gärna mina föräldrar, bara jag slipper ta hem dem för det innebär att jag går omkring med enorm panikångest minst en vecka i förväg. Sen när de väl kommer så ska det anmärkas på allt. Inget duger, jag duger inte. Min syster sa att de menar väl men kan inte visa det. Tja, det vet jag, men alla sårande ord genom alla år har ändå satt sig. Jag är ju mycket sämre än min syster, tydligen. 

Tänkte sträcka ut ett finger idag och svara på ett sms iallafall. Jag vill inte att min mamma ska må illa, men ibland måste jag tänka på mig själv också. Jag kan inte må illa för att jag tillåter andra att behandla mig illa. Eller hur?

                                                   


Kommentarer
Postat av: Maria

Usch låter inte kul det där med dina föräldrar. Tur att du har en syster som är på din sida :)

2010-08-26 @ 21:10:14
Postat av: Ellis

Jäpp, syskon är bra att ha ibland.

2010-08-29 @ 13:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0