Lite om lite

Vilken vecka. Så utmattande rent psykiskt. Tjafset med mina föräldrar verkar ha lagt sig, jag sträckte ut ett finger via ett sms där jag försökte förklara ungefär hur jag tänkte. Ville inte såra någon men måste tänka på mig och mitt välbefinnande. Efter det kunde jag sova utan att ta piller. Annars var oron för stark i kroppen för att jag skulle kunna gå till vila. Jag gick på helspänn med axlarna uppdragna till öronen. Det positiva som det förde med sig var väl att jag fick en chans att komma min syster ännu lite närmare.

Var på fotboll i veckan och såg svartvitt vinna över AIK i slutsekunderna. Ville gå igår också men eftersom socpengarna inte trillat in (inte så konstigt, kunde inte lämna in papprerna förrän i fredags) så fick jag hålla i pengarna. Visste att jag kunde inte gå på båda macherna och dessutom tanka bilen och spela lördagstävling (som jag gjorde igår). Men såg att tv 4 visade matchen så jag satte på teven och la mig på soffan/sängen. Tror inte han blev allt för glad för det blev hela havet stormar när jag kastade mig fram och tillbaka och skrek. Jag trodde inte mina ögon. Vilken magisk första halvlek! Det var svårt att tro att det var serietrean som mötte serieledarna. Nej, det såg ut som serietrean som mötte ett ytterst mediokert lag. Kunde inte tro det var sant, men det var det. Åh vilka hyllningar efteråt. "Såg ut som Barcelona" . "Om de spelar så i fler matcher nästa år vinner de allsvenskan". Är det ÖSK de pratar om? Ett lag utanför Stockholm? Öh... Sen att domaren (domarna) såg saker som ingen annan såg igår var en annan sak, huvudsaken var vinst och sån fantastisk underhållning.

Appropå något helt annat så såg jag att tack vare min senaste tävling i Djulö så gick mitt handikapp ner så att jag precis är på gränsen till att spela i samma klass nästa år igen som i år. Hoppas jag håller det inomhus, är en decimal ifrån att spela i samma klass som tidigare år och det vill jag inte. Kanske ska strunta i att spela i munktell i år för säkerhets skull.... :)

Hösten är i antågande, det käns. Me don´t like. Börjar bli höstdeppig. Usch.

Om pengarna kommer i veckan som de ska så har jag min nya klubba efter seriespelet nästa helg, en vänlig själ i klubben skulle ta med den till Örebro bara han fick pengarna innan. Självklart. Då hoppas jag på att det ändå går att stå ute på trängen och nöta lite även om det är stängt. Den blev ju levererad senare än tänkt eftersom de var slut i lager. Suck.

Suckelisucksucksucksuck.

Suck.

Kommentarer
Postat av: Maria

Höstdeppa icke! Nu har du chansen att mysa till det med levande ljus och härliga fikastunder! (försöker vara positiv) :) kram

2010-08-30 @ 09:58:23
Postat av: Ellis

Och ingen sol och bad och ingen bangolf ute... fast man kan ju klappa katt och slippa svettas ihjäl. Hm. Kanske inte så illa ändå :)

2010-09-03 @ 13:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0