Jobb, jobb, jobb och lite till

Fy skäms på mig. Tiden rullar iväg och jag gör allt annat än bloggar. Fast det känns som det inte händer så mycket, man äter,sover,jobbar, ungefär så. Fast riktigt så illa är det inte.

Har ju börjat på ett nytt objekt nu, och det var ju helt nytt för oss, dvs. ingen från oss hade varit där innan. Efter en lite smått rörig vecka så börjar väl dem flesta inkörningsproblemen lösa sig för mig, men det här var ingen rolig vecka alls ändå. För inte bara att allt är nytt, det råkar ju vara vinter också. En kall sådan. För i torsdags morse startade inte min bil. Och ni vet, bussar som går till marieberg kl 6 på morgonen är det inte direkt gott om. Dessutom så var min jobbarkompis sjuk. Vi har två karlar som jobbar också på vardagarna men de börjar senare, och kl 7 måste vi vara klara med entren och kassorna och det tar sin tid. Det resulterade i att chefen fick komma och köra ut mig och jag fick springa in och kasta ut vagnen och köra igång. När karlarna kom så sa jag åt dem att hjälpa mig och det gjorde dem. På fredag var det likadant, fast då visste jag innan att jag skulle bli själv och att bilen inte gick, så då hann vi planera in att chefen skulle köra ut mig igen. Nu kom jag bara 10 minuter sent så då hann jag som tur var, fast såklart inte utan hjälp från karlarna. Sen skulle jag i fredags lära upp helgpersonalen. På ca 3 timmar. Det fanns det ju inte tid till, de hann inte lära sig allt, så jag fick jobba övertid igår på lördagen. Det var inte kul det heller för en blev sjuk och gick hem, men jag sa att jag vägrar jobba söndag. Så nu sitter jag här istället. Fast det blir ju bra pengar från igår.

Tvättar idag. Känner inte för att göra någonting, är så snurrig i skallen men det beror på sent intag av medicin igen. Somnade framför teven igår, vaknade ungefär klockan fem i morse, då klädde jag bara av mig och somnade om. Så skönt att få sova, så mindre skönt med min snurriga skalle. Jag hade ställt om mig på att ta medicinen på kvällen men så glömde jag det, mådde dåligt när jag vaknade så jag fick ta den då och så är det samma problem igen. Så fort jag får sovmorgon och det går  för många timmar mellan det jag tar den mår jag illa. Jag kan inte bara gå upp och ta den heller, för den måste tas till mat, annars kraschar magen, och om jag går upp och äter så kan jag inte somna om. Och jag med mitt sömnbehov måste få sova ikapp när jag har chansen. Men nu för tiden mår jag inte så dåligt, och det som fick mig att krascha finns inte längre. Som problem med soc. Som när jag i sommras skulle leva på luft och vatten eftersom jag inte fick pengar. Eller bara perioden från inlämning tills pengarna satt på kontot varje månad. Eftersom det var så mycket strul var jag hela tiden livrädd att jag inte skulle få något.

Nu har jag jobb. Fast jobb. Vet att lönen sitter på kontot bara jag går till jobbet. Ja, och helst jobbar då :). Det är så fantastiskt underbart. Jag har ingen hög lön men jag har ändå dubblat min inkomst. Det ni.

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Nice blogg! Hur länge har du haft din blogg?

2011-07-19 @ 20:49:45
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0