Fest-pendling

Mitt i snökaoset så beslöt jag, L och H oss för att åka till den där festen som vi var bjudna till i Kumla. H var fyllechaffis och det var ju snällt. Och trots att jag inte körde så åkte vi vilse :). Fast hade jag kört så hade vi nog kommit ännu mera vilse, så bra som jag är på att hitta. Eller inte alls då...

Kul vart det iaf, även om jag inte kände någon mer än de jag kom med och värdinnan. Snackade med lite nytt folk och så där. Men efter ett tag blev det bråk, en kille blev lite överförfriskad och polisen tillkallades och han fick följa med dem. Strax efter det så åkte vi hem till Örebro igen och drack lite till och körde singstar (såklart) hemma hos L. Vi hann även ta upp en person till på vägen. Dessutom fick H åka iväg och hämta en person till som kom. Riktigt roligt vart det, fast efter ett tag så small det till i skallen på mig och jag fick världens huvudvärk. Men vi skulle ju ändå snart sova och jag var trött, vi hamnade fyra personer i L:s säng (ja, dubbelsäng såklart). Mig ville de ha längst intill väggen för jag rör så på mig när jag sover... förstår inte det.... :). Om lakanet och madrassen är kvar i min säng på morgonen så är det mer eller mindre ett under.... Nåja. Nu var vi ju fyra stycken så jag kunde inte röra på mig lika mycket som jag är van. Lite jobbigt för jag somnade på "fel" axel, dvs. den som jag har ont i. Fast nu i helgen har jag inte kännt av den så mycket men så har jag vilat också.

Insåg att jag inte har många lediga eftermiddagar den här veckan, och så ska jag bort på golf i helgen. Sista topp tio. Jag vill verkligen spela eftersom det gick så bra sista dagen på seriespelet, hoppas bara det går lika bra.

Nej nu återstår mer vila på programmet. Ska ju trots allt jobba imorgon igen. Blir väl mycket maskinkörning nu igen, jag har hårdtränats i det den sista tiden fast det är ju iofs bara bra. Roligt också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0