Summering av helgen

Då var den här helgen och den här veckan över. Helgen kunde ju ha avslutats bättre, men men, får väl ta en sak i taget. Var i e-tuna för att träna igår med seriespelslaget. Först när vi bara gick och slog så känndes det hur bra som helst och det var inte mycket miss, men sen skulle det föras protokoll och då gick det åt skogen två varv varv tre. Men jag tyckte att det mest var slarv och sen så var det några banor som jag har problem med som jag vet att jag behöver jobba på, och det ska jag göra också. sen är jag ju otränad men det ska jag ändra på innan seriespelet, det kan jag lova. Nästa helg är det seriespel i karlskoga också och jag är uttagen dit med, och ska göra mitt bästa där. ska dit på onsdag tänkte jag och köra kvällstävlingen, så man kommer in i det lite på dem banorna för det var ju ett tag sedan jag var där och det är ju den enda och bästa träningen jag kan få innan lördag.

Igår kväll kände jag mig otroligt rastlös och ensam, ville verkligen inte sitta ensam. Jag skrev det på facebook och fick inte mindre än tre inbjudningar från tre olika oersoner att hitta på nåt. Jag åkte över till en vän i Varberga och satt och glodde på tv och snackade skit och hade allmänt trevligt ett tag. Sen kom jag hem, fastnade en stund framför datorn och somnade sen. Låg och sms:ade med en vän en kort stund efter jag lagt mig i sängen, men det sista jag skulle svara på hann jag aldrig för jag somnade. Vaknade med mobilen bredvid mig och uppslagen på "svara". Tror jag var trött...

När jag vaknade så kände jag mig konstig, men jag lyckades somna om. När jag sen väl gick upp så mådde jag inte alls bra men jag lyckades kravla mig upp ur sängen. Väl uppe så började ångesten sätta in och när jag ätit frukost så slog den i med full kraft. Jag satt framför datorn och pratade med folk och plötsligt så började jag hyperventilera och gråta och mådde verkligen inte bra. Som tur var så hade jag bra folk som jag pratade med som fick mig på bättre humör, på olika sätt. Men på några timmar hann jag med att få tre panikattacker, men den sista var den mildaste. Till slut så kände jag iaf. att jag mådde så pass bra att jag orkade ta mig upp och ut, så jag åkte iväg och hjälpte en vän med en sak. Sen så mådde jag väl inte bra men heller inte så dåligt som jag gjorde på morgonen. Jag blev verkligen rädd för mig själv men jag försöker glömma det och inte tänka så mycket, det har väl blivit för mycket av allt kanske,igen,  så hade jag lite bekymmer idag men det löste sig tillslut. Orkade dock med att köra några maskiner välbehövlig tvätt. Just tvätt har jag haft svårt att hitta nya rutiner för, jag har ju tvättat förut jämt på en tid som inte går nu för jag jobbar då, och då blir det si och så men jag ska försöka köra stenhårt med att få in det nu.

Så det var den helgen det. Bara att lägga till handlingarna och gå vidare, och försöka genomleva ytterligare en arbetsvecka. Inga röda dagar nu, utan bara att köra på. Hej och hå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0