Inte som det var tänkt

Den här helgen skulle ägnas åt egentid och vila, förutom seriespelet igår i karlskoga då. Men det bidde inte så, men å andra sidan så gör det inget för jag hade riktigt trevligt ändå. Men efter en tuff vecka så hade jag tänkt mig något annat. En person på jobbet hade förstört ett golv med maskin, vilket innebar att den jag jobbar med fick rycka in och ta hand om det tillsammans med den som hade ställt till det, sen fick jag arbeta själv under tiden. Suck. Men sånt kan ju hända.

I fredags så hände en sak som gjorde att jag reagerade på ett sätt som jag inte gillade alls. Jag hade varit över hos några vänner, kom hem och kände mig lite smått nere och på dåligt humör. Då händer en sak som fick mig att reagera starkt och på ett inte allt för roligt sätt, rejäla panikattacker en efter en. Jag satt och hyperventilerade och hade mig, riktigt roligt. Jag vet inte varför jag reagerade som jag gjorde, men mer bekymmer ovanpå att jag redan mådde uruselt fick väl bägaren att rinna över. Jag blir orolig för sista tiden har jag vid en del problem inte reagerat rationellt utan fått panik istället, men däremellan så mår jag bra. Känns inte bra, om en jobbig situation så vill jag ju kunna ta itu med den direkt´och inte vänta tills paniken lagt sig. Efter paniken så var jag upprörd och förbannad och kunde inte sova så då satt jag och pratade med vänner på msn ett tag istället. Trots att jag skulle upp tidigt på seriespel, men som sagt, kan man inte sova så kan man inte.

Seriespelet gick hyfsat, 3 poäng åt laget, inga kanonvarv för min del men 3 godkända och ett riktigt dåligt, men då var jag så trött så det fanns knappt koncentration. Presterade 38,36,36,46. Efter det åkte jag hem och vilade, sov en stund på sängen. Sen på kvällen så ringde en vän och ville att jag skulle komma dit han var på fest och det funkar väl tänkte jag så jag bytte om och klädde på mig och gick det, var inte så långt bort,det tar ca en kvart att gå. Där hade jag riktigt kul, sen åkte vi vidare några stycken och satt och glodde på tv och snackade skit, sen fick jag dela madrass med en till på en 80 -madrass, det var rätt så kass. Ja inte att dela madrass då men det var trångt, vi som då gillar att sjunga och redan snöat in på Robert Broberg gjorde en egen version av hans " gummimadrass".

Ska helgen summeras så har den väl överlag varit inte så full av sömn men rolig.

Så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0