Suck

Ja jag är dålig, om igen, på att återkomma hit. Men det finns ju orsaker. Antagligen mår jag bra och då är jag sällan inne nu när det är sommar och värme, eller så mår jag dåligt och så orkar jag inte. Nu mår jag dåligt men sitter här iallafall.

Tror det är tredje månaden på rad som soc bråkar med mig. Först fick jag för lite pengar, förra månaden tappade dem bort mina papper, nu skulle dem ha ett papper som de inte krävt innan. Och jag har inga pengar än (!). Det känns lagom roligt.. jag försöker ta itu med mitt liv, sköta mina räkningar och så vidare. Men lagom roligt när man aldrig kan få pengar så man kan betala i  tid utan det kommer påminnelser. Som tur är så bbetalar jag hyran med pengar från fk så den kan komma in i tid, alltid något. Fast hade jag fått samtliga pengar från soc så hade det gått smidigare, och eftersom jag inte får mer pengar för att det inte är så så önskar jag att det kunde vara så, men nej då.

Det här gör inget annat än att sänka mig psykiskt så in i helvete. Även om det finns mat på bordet så mår jag ändå illa. Jag hatar när det är så här och jag inte kan påverka det. Gah! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?


Kommentarer
Postat av: Bella

Här är en till som soc älskar att bråka med. Försök bara att inte ta åt dig av allt. Man blir så trött på andra som aldrig gått på soc som tror att soc = semester. Som sagt, ta inte åt dig och lycka till!

2010-07-14 @ 14:00:48
URL: http://bbella.blogg.se/
Postat av: Ellis

Tack, nej jag försöker men jag mår dåligt av att aldrig kunna betala räkningar i tid eller få kriga för det man har rätt till för att överleva.

2010-07-16 @ 11:48:26
URL: http://sneslag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0