Some news

Det har hunnit hända lite. Efter det för min egen personliga del misslyckade seriespelet så hade självförtroendet börjat rasa rejält. Men efter lite rannsdakning, träning, och omlindning av klubban så spelade jag en mixestävling uppe i hyttan och det gick hur bra som helst. även lördagstävlingen innan gick bra, fast då hade jag inte gjort om greppet iofs. Men det kändes tunnt och sladdrigt så jag gjorde lite ändringar och sist kändes det bra. ska spela kvällstävling i mosås ikväll, får se hur det känns efter det.

Förra veckan hände det lite saker. Jag var bl.a på arlanda, ja jag körde en kompis och hennes man dit. Han skulle ut och iväg och de hade bett om hjälp. Jag behövde inte lägga ut ett öre mer än min tid för resan, och även om det var en tråkig anledning att köra dit så var det kul att se hur det såg ut. Och ja, jag hitta... otroligt men sant enligt vissa. Lite orolig var jag för jag hade haft startproblem med bilen nyligen men den gick som en klocka.

I helgen var vi nere på kusten, säsongspremiär! Pappa fyllde 65 och det var familjeträff. Min syster med familj var där och min farbror med fru. Mina favoritsläktingar helt enkelt. Vi hade jättekul och det var så kul att se att han kommer så bra överens med min familj. Alla tyckte om han, även min systers barn, även om de såklart var blyga i början men han fick sig allt en kram av dem han också när de skulle åka hem.

Sen har jag en nyhet. Jag har börjat titta på lägenheter i samma område som han. Jag trivs iofs där jag bor men rent praktiskt så vore det bra att bo nära. Jag har funderat lite och det här förhållandet känns riktigt bra och som något som kommer vara långvarigt. Att bli sambo på riktigt nu är dock inte på tapeten av flera orsaker. En är att så länge vi går på soc båda så  tjänar vi verkligen inte pengar på det, snarare tvärtom. Men sen har han en inneboende som jag också bryr mig om, och han vill jag inte kasta ut (skulle inte få heller om jag skulle vilja, men han är en sån bra inneboende och vän så mig gör det absolut ingenting). Det är för mig viktigare att han som inte har någonstans att bo får bo här än jag som har en egen lägenhet. Dessutom skulle det nog ändå bli trångt om jag hade alla mina saker här när han har så mycket redan innan...  Och skulle vi vilja ta en annan gemensam lägenhet längre fram så är det bättre att jag nu offrar mina köpoäng än han som har mer än tio gånger så mycket. Jag hade nog inte tagit steget om han bott i ett område som jag inte kan tänka mig att bo i, men nu gör han ju inte det. Det vore skönt att verkligen bo nära och bara kunna promenera hem och sen komma hit igen.

Så, det var det för den här gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0