Jag är inte gravid

Två dagar efter jag vart på soc och tja, inte varit glad iallafall om man säger så, så hade jag pengarna på kontot. Är väl inte sista gången sånt händer, vare sig det gäller mig eller någon annan.

Vi hade ju seriespel i Norrköping i helgen. Det gick inte bra alls, noll poäng till oss och en sistaplats i tabellen. Själv gick det inget vidare, men vi hade iallafall tur med vädret... Var några matcher som var jämna som vi hade kunnat vinna, men sånt är livet. Personligen var jag skakig igen. Gick hyfsat första matchen, andra hade jag rakslag som var perfekta, men jag kunde inte avväga för fem öre. Då blev det högt också. Sen fick jag gå coach och jag sa inget om det för jag hade underpresterat igen. Jag diskuterade om byte i den andra matchen men blev rådd att fortsätta.

Sista matchen ville jag byta ut mig tidigt men precis då hade en annan spelare signalerat byte så jag kunde inte. Så jag fick fortsätta knycka mig fram. När vi kom till bana 13 så insåg jag att vi gjort en tabbe, vi hade  hoppat över en bana (bana 6). Han kallar på domaren som kliar sig i skallen, tittar i regelboken, och säger att vi får börja om på bana 6, och sen spela oss in i mål. Konsekvensen blev att vi fick spela dem banor vi redan slagit en gång till, och så fick vi slå ihop resultaten så vi fick skyhöga resultat på varvet (som blev på 25 banor istället för 18). Dessutom fick vi varning och straffslag. Första gången jag fick det, oh förhoppningsvis sista med för den delen. Vi fick ju en hel del att skratta iallafall så vi får väl bjuda på det då, en rolig episod var det ju på sitt sätt även om det inte var så kul då. Det sjuka var att efter det vi fått spela om så spelade jag jättebra, då gick jag 2 hemma in. Jag kan även gå störtbra på träning. Men nu förtiden så låser jag mig när det gäller och det stör mig. Måste lära mig slappna av!


I helgen är det garphyttan cup, ska bli kul,hoppas det går bra då. Jag har åkt ur två år på raken så nu vill jag gå vidare. Dessutom är den som vunnit två år på raken på damsidan inte med i år vilket gör det ännu mer spännande. Mixed-cupen på söndag. Har ingen att spela med än men har lagt ut lite krokar, får väl se om det går.

Igår var jag ute med en kompis oh shoppade loss lite. Jag unnar mig själv nästan aldrig något så jag tyckte det var dags, var ju saker jag behövde. Som ett par nya sandaler (för det hade jag inga). Fick även tag på en ny sommarklänning i batik från Indiska. Min gamla sköna batikklänning har hängt med i 7 årt och är  välanvänd så det skriker om det. Urtvättad, och med några småhål på sina ställen så det var dags att jag fick tag på en ny favorit. Det såg ut att bli svårt men när jag väl kom in i provrummet var det inte det. Flera var lite för korta för min smak och den som jag tyckte var snyggast (tyvärr) gjorde att jag såg ut att vara gravid i sjunde månaden eller nå´t. Nog för att jag är stor men inte så stor. Så det fick bli den som jag tyckte var näst snyggast, en ljusblå batikklänning som jag inte såg gravid ut i. Behöver ju inte se ut som det när jag inte är det menar jag.

Skönt sommarväder nu. Me like.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0