Dubbelt personbästa

Ja jag vet, dålig på att uppdatera, igen. Det har hunnit hända en del saker den sista tiden. Här i veckan fick jag reda på att jag får sluta på Dhl, för frisk var en a motiveringarna vilket känns konstigt då jag vet att "friskare" människor fått anställning men men. Jag gillar inte att rangordna handikapp för alla har olika svårigheter och problem och alla människor är unika, oavsett sina diagnoser eller svårigheter, men ändå. Men jag är kvar inom samhall i en månad till, ska börja städa på ett annat ställe från och med imorgon, sedan vet jag ingenting alls. Känns trist men jag kan inget göra.

Sedan så har jag hållt mig hemifrån en del sista tiden, tänker inte avslöja för mycket här (de närmaste vet eller får reda på det ändå) men jag har hittat en skön säng att sova i om jag säger så.

Idag gick strå-åttan tre av stapeln, jag åkte dit för jag ville ta mig till final då jag bara spelat en av två tidigare kvaltävlingar och det gick över förväntan. Jag vann med 16 slag (hade fem innan sista varvet) och jag fick en drömöppning. Dessutom lyckades jag hålla ihop det och satte dubbelt personbästa. Dels lägsta enkelvarv (27) och bästa sammanlagda tävlingen med 33,6 i snitt. Jag spelade som en dröm, vet inte hur det gick till men bollarna trillade i, helt enkelt. Första gången jag gör blått på filt också så det var riktigt roligt. Förra helgen var jag i munktell för topp tio och där tog jag pris också, gick 83 på två varv och kom delad åtta. Inte lika fint som här idag iofs men det är också svårare banor så det var jag nöjd med det också.

Idag ska jag få bilen fixad om det går som det ska, ska bli skönt. Verkligen behövligt.

Nej nu skriker magen så jag kanske ska göda den, om jag känner mig själv rätt så åker jag nog bort lite senare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0