Positivt...

...Ha ha ha. Vaknade igår och hade inte sovit tillräckligt, men kunde inte somna om hade sovit oroligt. Men men, det var flygarfemman, våran femvarvstävling, och jag ville spela så jag klädde på mig, lastade ner regnjacka och skrapa, och åkte. Spelet gick inget vidare,men det var inte så roligt när man inte mådde så bra och det regnade som satan emellanåt, och ryggen satte igång att göra sig påmind i kylan. Den som jag inte ens kände när jag kom! Tack för det. Tillslut så gav jag mer eller mindre upp med att kämpa, jag var för långt från pris och orkade inte i det vädret,dyngsur och värkig. Skillnaden hade väl varit om det hade gällt något,men nu gjorde det ju inte det.

Efter tävlingen skulle jag handla,sen hem. Utanför affären går påsen sönder. Ja vad glad jag blev....  Sen när jag kommer på vägen så står det en polisbil på en utfart som jag kör förbi, de åker efter mig och signalerar att jag ska stanna på parkeringen, och det gör jag för jag har inget att dölja. De stoppade mig för att jag inte har plåt fram på bilen. Den ligger i  fönstret efter att jag hittade den böjd och tillbucklad på backen en morgon. Eftersom bilen inte står på mig så har jag inte kunnat beställa nya, men nu ska det bli ändring på det,äntligen. Anyway, de gjorde inget eftersom jag inte gjort nåt fel. Bilen är besiktigad,skattad och försäkrad, jag körde inte olovligt och inte onykter (de kollade). Fast jag skulle iofs aldrig ens komma på tanken att köra onykter.

Efter tävlingen var jag stel som en pinne. Tog lång tid innan mina leder blev uppmjukade. Att klättra över han och upp i sängen igår var ett helvete, jag höll på att ramla framlänges och bli liggandes ovanpå han. Iofs rätt så trevligt men ändå...

Idag är jag hemma och tar det lugnt, dåligt väder och känner mig seg. Tänkte vila, för det kan bli för mycket träning. Spelade och tränade ju i tisdags,på onsdagen var jag uppe och tränade i flera timmar, igår var det tävlingen, och imorgon är det träning och på söndag smäller det med seriespelet hemma. Jag vill inte ta ut mig för mycket heller, det är det inte värt. Jag spelade bra i tisdags men igår gick det inte. Men det ska ju bli uppehåll på söndag och det passar mig bättre för då kan jag fokusera på spelet,inte på att jag vill därifrån och strtessar slagen pga. regnet.

Bara hoppas det blir...

...positivt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0