Plötsligt

är det som om inget hänt och allt är sådär fantastiskt bra och superbra igen. Riktigt skönt. Får hoppas det var tillfälligt, mår man inte bra så orkar man kanske inte riktigt vara så där superomtänksam och gullig, jag vet ju hur han funkar när han mår dåligt. Men idag var det tipp topp. Jag kom hem och möttes av en glad karl i köket (han gillar att laga mat och jag gillar hans mat, bra kombination :) ). Jag blev bjuden på en supergod sallad och jag som är kräsen med sallad tuggade snabbt i mig en tallrik. Den var riktigt mättande och god, bra afterwork-mat kan man säga. Nyttigt och mättande. Och bäst av allt, jag slapp göra den :). I och för sig så kan jag väl laga mat även om det inte är något större intresse, men de som ätit min mat har inte klagats hittills. Tvärtom. Fast sån matlagning som jag håller på med nu paralellt med det här (potatisen kokar på spisen) är kanske inte den mest inspirerande. Matlåda till imorgon. När jag får lön så kan jag väl unna mig någon gång att äta mat från den lunchresturang som man gör sambeställningar av och får levererad till jobbet, men så länge jag ska klara mig på soc-pengar och ha råd att åka till jobbet och då och då spela golf på helgen så har jag med egen mat. Det kommer jag nog förövrigt fortsätta med. Då vet jag vad jag får och får det precis som jag vill. Eller ja, så får han göra maten så blir det ännu bättre så klart :). N.B. Första lönen kommer i slutet på november, en gång till får jag söka soc, sen aldrig mer förhoppningsvis, tjoho.

Topp tio i helgen. Jag såg att de har satt gränserna för sin klassindelning annorlunda än vad som var utomhus, så tack vare det spelar jag i d istället för i c, hade det vart samma gränser som utomhus så hade jag spelat i c. Vet inte om jag ska vara glad för det eller inte. Det är väl roligare att spela i en bättre klass, å andra sidan så borde jag ju på pappret iallafall ha en större chans i d. Vi får väl se. Ska bli kul oavsett. Då blir det upp till bevis för min nya klubba.

För övrigt så tror jag att jag börjar komma in i det där med att jobba nu. Fast gå upp tidigt på morgonen, neee, det är fortfarande inte min melodi.


Kommentarer
Postat av: Alva

Jag tycker att det är rätt svårt att hitta en bra design till sin sida - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin sida!

2011-07-12 @ 20:33:13
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0