Rakslag i Munktell

Börjar bli dags att se sig om efter en ny dator, kanske nå´n gång nästa år. Min håller verkligen inte måttet längre, och jag blir lika förbannad varje gång den inte gör som jag vill. Många svordomar blir det, det kan jag lova. Jag vill ha en bärbar men komma med det här till en som reparerar datorer är som att svära i kyrkan.

Spelade topp tio i e-tuna i helgen. Jag har ju äntligen fått min nya klubba, men hade inte haft tid att träna med den mer än att försöka hitta in rätt sätt att stå här hemma. Det är ju en helt annan vinkel på den än den gamla, vilket gör att jag inte kan stå som jag brukade. Dessutom är det ett annat gummi som gjorde att avvägningen blev svår i början, men det känns ändå bra än så länge. Jag har ju haft väldigt lätt för att alltid slå för hårt även när jag tycker att jag inte tar i alls. Så var ju inte fallet i helgen kan jag säga. Första varvet på söndagen hade jag istället flera för lösa, men det hade jag slipat bort till andra varvet. Då kom det andra missar istället :).

På träningen så gick det dock åt helskotta större delen. Jag hade bra slag när jag väl hittade rätt sätt att stå, men det kom för sällan för jag föll lätt in i den gamla stilen och fokuserade inte tillräckligt på att verkligen göra det när vi gick varv. Men även om jag såg att slagen fanns där när jag gjorde rätt så hade jag ändå inga höga förhoppningar med tanke på hur helhetsresultatet hade sett ut på träningen. Så jag tänkte att jag får väl göra en skittävling då, så får jag fortsätta träna in den nya klubban sen. Men tja, det gick bra ändå. De två första slagen på tävlingen var inte bra, en gnugg i hindret på bana ett, som iofs ledde till att bollen gick rakt i kopp,så resultatet blev bra även om slaget var dåligt. Det andra slaget var ett väldigt snett och löst på bana två. Men sen rullade det på. Mest avvägningsproblem som sagt, men rakslagen var grymt bra och dessutom fick jag inte den där väldiga skruven i mitt slag som jag haft förut heller.

Väl inne på 39 så blev det ledarboll. Men jag tror jag har lärt mig det rätt bra nu, inga nervösa känslor alls utan jag spelade på lika avslappnat och bra igen. Visst missade jag, jösses, hade jag varit felfri så hade jag inte spelat i den klass jag gör, men för mig väldigt bra då. Fortfarande grymma rakslag. Jag var väldigt fokuserad inför varje slag och var noga med hur jag stod och höll klubban så jag fick rätt vinkel, annars blir det sneslag automatiskt. Det gick jättebra, fram till bana 18 för där slutade jag spela utan vevade bara. Men ett fullt godkänt resultat på 41 och en andraplats. Tur nog så hade jag inte vunnit om jag fått lägre på bana 18, och jag hade heller inte den oturen att jag förlorade en placering på den heller.

Summan av kardemumman är nog att kluibban blev riktigt bra. Nu ser jag fram emoit seriespel i Karlskoga på söndag, men där är det mycket avvägningsbanor så vi får väl se...

Nu är det nog sovdags. Ska ut på nya äventyr på jobbet imorgon, ska lära mig dhl express, för den som är där ska flyttas. Tydligen så är han inte rolig att jobba med och sen så pratar han ruskigt dålig svenska dessutom så det blir väl en utmaning, men vi får se. Jag föredrar att få en egen uppfattning om folk först. Men det är bara för två dagar, och förhoppningsvis bara på halvtid. Han ska vara där på halvtid men gör det till en heltid tydligen. Hm.

God natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0