Tyskarna kommer!

Ja jag vet, har inte orkat sitta här alls på bra länge. Orken har inte funnits. Jobbet har slukat så mycket energi, ännu mer än vanligt, den sista tiden. Fast det har bättrat sig iallafall. Det började när chefen var på semester, då hände saker som gjorde att det blev så stressigt på morgonen att jag trodde jag skulle gå av. Det var inte långt kvar innan jag braka ihop, jag som inte tål stress alls (det står i mina papper). Är man två personer så är det inte stressigt men själv blev det inte kul alls, och eftersom jag är som jag är så satt ju det kvar hela dagen. Dessutom har det varit annat strul där, men det får bli en hemlighet här :). Men nu är det mycket bättre, och nu är det kul att gå till jobbet igen. Fast den sista 1 ½ veckan har varit tung ändå. Huvudägarna från Tyskland kom och gjorde kontroll, de var ute lite på en Sverige-turné. Det innebar massvis med jobb för dem men även en hel del för oss. Fast vi fick beröm för insatserna iallafall, och när det var över i Torsdags så var det så skönt så.

I övrigt då ? Jo tack våren är här, längtar till sommar och seriespel. Utespel över huvud taget. Hörde till min förvåning att i våran div. 3 så är två spelplatser på hemmaplan (Mosås, Garphyttan). Trodde inte det skulle bli två omgångar i Örebroregionen men jag hade fel. Fast i morgon är det sista omgången i seriespelet i strå så jag får väl fokusera på det.

Nu ska jag dock fokusera på min mat.


Kommentarer
Postat av: Josefine

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-05-07 @ 15:50:22
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0