Knark

Ont det gör ont det gör ont...
 
Börjar bli ont om tramadol, min livsnödvändiga för att komma igång på morgonen. Har ringt och begärt nytt recept, men inte hört något. det brukar alltid komma ett samtal med utfrågning och pekpinnar (man ska känna sig som en knarkare när man äter sånt ). Nu är det ju inte så att jag äter det för nöjes skull, jag skulle väldigt gärna slippa. Jag har iallafall lyckats komma ner från tre till - oftast - en per dag, men då har jag mxdos med andra piller i mig som inte är "knark". Receptfritt med andra ord, fast jag får det på recept ändå eftersom jag äter så mycket. Fast ett tag så var det svårt att få alvedon utskrivet och jag åt då tre askar per vecka så det kostade... Vill inte veta vad jag lagt ut på mediciner sen det här hände.
 
Nu var det en rolig vecka också. Kurs måndag och tisdag, med mycket stillasittande. Vi började sent så jag gick upp och tog en promenad varje morgon för att komma igång och få lite rörelse, då gör det mindre ont. Men det krampade sig ändå. Och eftersom jag har kioskvecka på golfen så hann jag inte träna mer efteråt innan jag skulle till golfen, dålig timing ja men fick reda på förra torsdagen att jag skulle på kurs. Sen var det en sådan vecka när mina ordinarie arbetskamrater är helglediga och det är ju jobbigt som vanligt. Igår gick  det bra för då kom det en kille som kunde sitta på vår åkbara kombiskur, men idag fick jag göra det och det började krampa direkt. Det är sån skillnad mot att köra bil, även om det är jobbigt en längre stund det med. Men i bilen kan jag ställa in sätet och palla upp med kuddar. Det gör mycket. Nu försökte jag sitta så jag flyttar över tyngdpunkten till vänster sida, för det är på höger sida jag har problem. Ändå kom domningarna och kramperna, och det gick inte över trots rörelse sen. Jag jobbade till lunch sen tog  jag timmar och åkte hem. Det är en väldig förmån att ha dem kan jag ju säga, inte bara vid sådana tillfällen. Bra förmån, helt enkelt. Kan vara värt några kronor för det är oerhört bra. Appropå förmåner och annat så hörde jag att jag ändå ligger bättre till i lön än jag trodde. I år fick jag "bara" den ökningen som alla fick (tror det var 405 kr) men förra året gick jag upp rejält. Först till löneklass två och sen ett tillägg på 1300. Ovanpå det har jag ju ob för att jag börjar kl 6 och det gör några hundralappar per månad. Men jag tycker det läggs mycket ansvar på mig, å andra sidan har jag inga problem med att ta det , speciellt inte nu när vi har en sådan bra grupp. Vi jobbar bra ihop och hjälps åt så gott det går, och alla är måna om att göra sitt bästa. Sen tycker jag om att leda och ta ansvar.
 
Problemet är att jag har svårt för att lita på andra, det har jag alltid haft. Fast det har blivit mycket bättre, antagligen främst för att jag medvetet har försökt jobba på det. Ser jag att jag någon gör ett bra jobb så måste jag kunna lita på personen. Mina vanliga kollegor har jag fullt förtroende för, och jag menar inte nu att jag är perfekt heler för jag missar jag också. Men så länge man försöker iallafall. Och jag försöke få mina kollegor tat tänka själva, att inte alla beslut ska gå genom mig, och det går bättre och bättre. Sen vet jag av mig att jag kan vara lite bossig av mig men det är något jag också försöker jobba på. Jag har också sagt åt mina kollegor att skrika till om jag blir för jobbig. Vad som blivit väldigt kul är att jag blivit uppskattad hos kunden, fått mer beröm än jag någonsin fått på ett jobb. men jag låter inte det stiga mig åt huvudet, utan försöker jobba på som vanligt och göra mitt bästa och se till så att vi håller samma nivå. Men jag kan säga att jag har utvecklats både yrkesmässigt och som person sen jag hamnade här och det gör ju gott för självförtroendet.
 
nej nu är det helg och då ska vi inte prata jobb.... det regnan är jag åkte från jobbet men solen sken upp så jag åkte till kisoekn, och det var några ute och spelade. Men precis när de var klara kom störtskuren och det ¨åg inte bättre ut så jag stängde igen och åkte hem. Nu är jag icke körbar för jag har öppnat den efterlängtade ölen. det var jag värd.
 
Skål på er och trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0