Vila

Fick åka hem idag med, efter fem timmars jobb. Jag har alltid lite kramp och stelhet i benet på morgonen, men idag gick det inte över som det brukar men det gjorde det inte igår heller. Fast igår var det lite bättre, idag blev det nästan outhärdligt. Jag tycker att jag blivit lite sämre igen, inte så illa som det var från början men ett litet steg bakåt. Det brukar ju variera i  korta perioder, men ändå. Sen är det den bedövande tröttheten. jag får piska mig själv till träningen, för jag mår ju bättre av den på alla plan. Sen ska man orka ta hand om ett hem också och det går sådär,  jag ligger efter i schemat och får ta igen allt på lediga dagar. Jag funderar på att höra av mig till min läkare och se om jag kan få bli sjukskriven på 25 %, för om det fortsätter så här så går det ju inte. Visst har jag timmar som jag kan plocka av om jag mår dåligt och kan gå hem, men rasar det på i den  här takten är mina timmar snart slut. Vad gör jag då? Jobba halvtid är för lite, mer kan jag klara iallafall och det är ju skönt det. Pratade med min chef om det och det är ju inga problem för då löser sig ju jobbet iallafall. Då är det ju större chans att jag orkar träna mer och då ökar ju chansen till att jag blir ännu mer bättre. Då kanske jag kan minska lite på medicinen igen och då blir jag ju piggare av det med, får väl se vad som händer.
 
Skulle tvättat imorgon på förmiddagen men råkade se att det fanns en tid kl. 15 idag så jag norpade den istället så får jag vila imorgon, ska iväg på fest imorgon kväll så det blir skönt med lite vila innan dess. Började fundera på lite hur det blir om jag blir opererad, inga tunga lyft eller ansträngande rörelser första tiden. Läste att man rekommenderas att hndla och ha matlådor hemma om man är själv och det kan jag väl fixa, får inte köra bil heller så ska jag handla behöver jag hjälp och det går nog att ordna. Men om jag skulle behöva tvätta? Jag har inte lust att låta andra rota runt i mina underkläder... hade jag haft hiss hade jag kunnat dra det i en vagn, men nu går inte det heller. Får väl hyra hem en hushållsslav eller liknande :). Det är väl inget jag behöver grubbla på innan jag ens träffat ortopeden, men jag är ju sån. Grubbla, grubbla lite till och så ännu en bit till. Sen börja planera.
 
Känner mig som en gammal kärring som bara pratar om sina krämpor men det upptar ju en stor del av livet just nu, känns ofrånkomligt.
 
Mixed-SM på en plats hyfsat nära mig i oktober ... Den jag spelade på km med måste jobba och jag har blivit sugen på att spela, dessutom ligger det på en "bra vecka" så skulle jag behöva så kan jag nog få ledigt en dag innan för träning. Då är det bara en sak kvar och det är att hitta någon som vågar spela med mig, bara att ge sig ut och ragga. Får väl ställa in så jag får till ett bra  golf-bröl, eller nå´t...
 
Fest imorgon ja. Risk för onyktra deltagare. Risken finns alltså att det kommer lite skumma sms eller liknande efter ett par timmar (eller öl, vilket som), så nu är ni förvarnade... Det har hänt förr. Fast höjdaren var nog när jag på någons telefonsvarare skällde ut han för att han inte var hemma och hade efterfest med mig...   Som tur är så kan jag nog placera det där i kategorin ungdomssynder...
 
Kanske ska plocka in lite tvätt och försöka fixa lite mat. Sen kommer jag nog fortsätta nöta på soffan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0