Sista veckan

Sista semesterveckan, då passar man på att ta ett glas in så här mitt i veckan. Den här veckan, och då hela semestern, avslutas med DM i Nyköping. Som slagen känns nu så är jag verkligen taggad, men jag vet att det blir svårt för det finns många duktiga i min klass. Men jag får vara nöjd om jag går bra, sen vad de andra gör kan jag inte påverka.

Helgen var rolig iaf. Ja hela veckan var fantastisk. På tävlingen så kändes det verkligen bra, gjorde mitt bästa resultat någonsin på dem banorna. Jag missade iofs vertikalen helt båda varven (inga större problem på träningen, typiskt nog) men då tog jag det iaf. lugnt. Men sen när jag kom till doseringen så gjorde jag alla felman kan göra på en gång. Hade för bråttom, slog inte igenom slaget, blev förbannad. Säkert något mer också. Trots det lyckades jag sluta med 1, 2, 2. Lite mer spik än första varvet gjorde ändå att jag inte kom in på allt för högt resultat. Totalt sett klarade jag dessutom av mina mål med tävlingen så det var jag ju nöjd med. Man ska äl fokusera på det positiva...Träningen i veckan har gjor gott. Tyvärr fick jag inte avsluta veckan i tältet där ute. Det blev åska och regn och då tyckte jag att jag lika gärna kan åka hem, kändes tryggare.

Idag har jag varit trött, sovit länge och inte orkat göra mycket. Tyvärr straffas jag genom enorma smärtor i ryggen och benet /höften. Tack och lov fick jag ju tid för magnetröntgen nu, ca två veckor kvar dit. Se om jag kan sova inatt för mina två dagliga tramadol är slut. Tänkte försöka träna imorgon, då vet jag att jag kommer må bättre.Eventuellt blir det kvällstävling på trängen också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0