Det händer grejjer

Var hos ortopeden igår, och jösses vilken bra läkare. Otroligt duktig och erfaren tyckte jag. Humor hade han också. Kommentaren att "det måste va du som är x för ryggpatienter sitter aldrig" eller "varsegod att stå eller sitt om du kan" fick iaf. mig att dra på smilbanden. Han var rakt på sak och frågade om jag ville bli opererad och sa sen efter sin lilla undersökning och baserat på min mr och vad som stod i journalen så var det att rekommendera. Vad de kommer att göra är att öppna och lyfta ut bråcket,(alltså ingen steloperation) om allt går bra är jag hemma samma dag , men åker in kvällen före.
 
Blir sjukskriven en månad heltid efter, sen får jag börja jobba deltid men med anpasade uppgifter. Dvs inte för tungt. Iallafall om allt går som det ska, kan ju bli hemma längre också. Sen är jag som jag är nu men ska succesivt bli bättre sa han. Alltså om inga komplikationer uppstår. Om ca en månad åker jag in. Har redan fått garanterad hjälp med att handla och så tiden efter av en vän och granne, eftersom jag inte kommer få köra bil första tiden.
 
Få förlängd sjukskrivning på 25 % var inga problem, sen gick han igenom mina recept. När han såg att jag bara får ta två tramadol om dan förvårdcentralen så skaka han på huvudet och fråga om jag klara mig på det. Svaret är ju nej, så då fick jag så jag klarar mig utan problem. Äntligen en som förstod !
 
Efter detta åkte jag ill en vän och drack kaffe. Sen när jag kom hem så hände en olycka och jag föll ihop på backen på parkeringen. Har hänt fler gånger, jag har tappat muskler i höger ben pga jag går snett för att avlasta trycket och värken i höger ben (som han också konstaterade igår) så ramlar jag lättare. Det har hänt fler gånger, bl-a på jobbet. Nu tog jag emot mig med händerna så jag fick en liten smäll. Ett pyttelitet skrapsår i höger hand och sen skrapa jag upp lite på mitt knä, och fick hål på jeansen. Hade inte så ont igår, men så skulle vi ju på hockey.
 
Jag är ju som jag är, jag går in i matchen och klappar och bankar och skriker. Efter första perioden fick jag så ont så jag fick sluta klappa händerna, men då var skadan skedd. Mer ont. Tack vare det så får jag skippa golfen imorgon, typiskt typiskt typiskt ! Idag hjälpte en vän mig med att åka till apoteket och köpa en linda så jag har stöd för handleden och så bjöds det på kaffe och sällskap. Bra vänner jag har. Fast det var ju kul att gå på match även om de förlora. Bekväma med framgångarna hitills ? Som speciellt första perioden såg ut borde de ha gjort mer än två mål tycker jag.Men säsongen är lång.
 
För övrigt var jag på bio på torsdagen. Hade glömt att stolarna är trånga och med sina armstöd är det svårt att sitta snett, men jag försökte. Fast filmen var jag verkligen sugen på att se, det var den om Olof Palme. Riktigt bra och intressant, om man nu har intressen som kretsar kring politik och historia och det har ju jag...Jag fick sota för det när jag kom hem men det var det fan i mig värt, den här filmen ville jag se !
 
Min syster ville veta om de avslöja vem mördaren var ha ha.
 
Ovanpå detta har jag haft tre tunga dagar på jobbet. En man mindre på onsdag men vi skulle på apt (och vi fick inte slippa) så var det stress. Torsdag fredag var killarna lediga och han som skulle komma var upptagen på annat så stress där med. Torsdag var värst, de som kom på morgonen trodde jag skulle kunna göra något mer men nej då. jag fick vara som en jojo. Sen fredag skulle jag ju gå kl 11 för ortopeden så visst de skulle komma tillbaka efter morgonen och då ta det jag inte hann plus toaletterna på eftermiddagen, men kunde ju inte lämna hälften av jobbet åt dem. Suck.
 
Ja ja, nu ska jag äta. Pizza.
 
See you.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0