Gah

Men så var det snurrigt på jobbet igen och jösses vad jag inte blev förvånad. Ordinarie killar lediga torsdag fredag, och ja det hade ju kommit en lösning på luckorna där i schemat. Men nu gick inte det den här gången. Istället kommer två som bara hinner stanna en kort stund, hörde jag idag. Glad jag blev. För på fredag ska jag till ortopeden kl 11.30. Det var okej för min chefatt ta ut läkarbesök då, det har vi pratats om sen tidigare och faktiskt senast häromdan ( tror det var igår till och med). Runt kl. 11 brukar vi ta lunch eftersom vi börjar kl 6. Då struntar jag i lunchen. Men jag slutar kl 13 nu. Sen ska vi räkna in resor fram och tillbaka, då kom vi överens om att jag inte behöver åka tillbaka till jobbet. Ingen idé för kanske en halvtimmas jobb. Men då går det inte ihop med några som kommer och stannar en kort stund.
 
Nu är jag inte chef så jag tänker inte ta ansvar och lösa det, men blir det ingen lösning så går det ändå ut över mig (eller oss)  i slutändan. Jag försökte ändra tiden hos ortopeden men då får jag vänta några veckor till. Nu blev jag lovad att jag skulle få gå hit (vi har för övrigt rätt till att gå på vissa läkarbesök under arbetstid). Sen har jag väntat över 1,5 månader bara få att komma till ortopeden. All övrig väntan ska vi inte prata om, när de schabbla bort min tid till magnetröntgen till exempel. Sen har värken tilltagit sista tiden.
 
Han jag prata med (som kommer torsdag/fredag) skulle prata med chefen idag om han var inne, annars får jag ta det imorgon för vi har apt då så då lär jag få träffa han. Dessutom var det lika bra att jag inte ringde idag för jag var nådigt förbannad.
 
Nåväj, jag ska på mitt läkarbesök. Och försöka bli lite mindre arg.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0