Jag vet

att jag är gnällig, men jag är så förbannat trött. Trött på att vara trött, trött på att kroppen ska motarbeta mig ännu mer, trött, trött, trött.
 
Blev det mycket gjort i helgen? Njae.... Natten till lördag sov jag 12 (!) timmar, sen när jag fått igång ryggen (piller och lång varm dusch, samma sak varje dag), så tog jag en promenad. Kom hem, vilade på soffan, och somnade. Sen var det kväll... Natten därpå räckte det med 9 timmars sömn (woho). En långpromenad till, sen lite småsaker gjorda här hemma men det var allt. Troligtvis behövde kroppen vilan, är ju som sagt mer trött nu, sen några lite tyngre dagar på jobbet också. Det funkar bättre när mina vanliga kollegor är på plats, då flyter allting på bara. Känns som det blir lite hipp som happ så fort de är lediga, och även om flera av inhopparna är bra så blir det ingen riktig struktur när det blir sistaminuten-lösningar hela tiden. Känns svårare då när jag är nere på deltid igen men det är väl mitt kontrollbehov som spökar till stor del. Blev lite irriterad idag när min chef tydligen inte hade koll på hur många timmar jag egentligen jobbar just nu, kändes tryggt. Men det löste sig, hoppas jag.
 
Satt datum för lite träning i munktell, min partner kunde inte just då men vi ska dels träna torsdag och fredag innan tävlingen och ev. spela en kvällstävling i mixed-klassen, ska iallafall bli kul att komma iväg med lite vänner.Längtar till tävlingen, fyra dagar med bara golf, kan det bli bättre ?
 
Försöker formulera några av alla de tankar som flyger omkring.
 
En del i mitt funktionshinder (rätt stor del) är ju det här med den sociala biten. Jag vet ju till exempel inte var gränsen går. När är jag för privat, när ska jag hålla käft och bara vara eller duger det att prata om väder och vind? Jag har ju sagt tidigare att jag ofta hellre lägger band på mig själv än gör bort mig , men ibland funkar det inte. Jag vet att man oftast säger till om jag blir för mycket men om man inte vågar eller vill...  nej jag orkar inte tänka på det. Jag är den jag är. Jag grubblar för mycket just nu, låt bli. Lägg av. Lägg energin på nå´t annat.
 
Jag har jobbat 6 timmar och är helt slut, måste försöka fokusera min energi. Svårt att somna igår iofs.
 
Måste fixa något att äta imorgon. Uh.
 
Funderar på om det är läge för mig att börja äta järntabletter igen. Men mer piller, med mitt redan dåliga komihåg. (Värre än nå´nsin, skyller på alla piller). Kommer knappt ihåg att ta min magsårsmedicin på morgonen.
 
äh.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0