The final countdown

Räknar ner dagarna tills jag ska till ortopeden, i början på oktober. Har sagt det här förut (börjar bli extremt bra på upprepningar känner jag ) men i dagsläget hoppas jag på en operation. Inte för att jag tror att det är ett lätt sätt att trolla bort det, men det verkar ju som om det blir sista utvägen. Lång väg tillbaka blir det nog tyvärr bara. Mitt yrke är ju klassat som tungt, så man kan ju inte direkt börja jobba heltid med en gång... En kollega skämta & sa att i så fall får han nog blocka mig på facebook, då kommer jag ha så lite att göra att jag kommer sitta där hela tiden, ha ha. Vet ju hur rastlös jag var i våras när jag var sjukskriven, helt galet. Fast då kanske jag så småningom kan börja göra mer. Tänk att kunna sitta upp med rak rygg, utan att behöva slänga upp högra benet bakom mig, tänk att kunna ligga på rygg, eller på höger sida. Lyx !
 
Jag har förövrigt aldrig opererats tidigare så blir det av så blir det premiär...
 
Fick tummen ur och kollade upp en sak som var rätt viktig idag iallafall. Kommer ju byta bil i höst, till ännu en "pappa-bil". Ja, min gamla volvo är från han och trots alla gliringar jag har fått om den så har den varit bra. För sin ålder (88) rätt säker. Stabil som f-n. Inte haft några större fel annat än vanligt slitage. Jag menar bromsar, stötdämpare och annat är sånt som slits på alla bilar. Tyvärr drar den ju lite dock, runt 0,9 blandad körning (lite mer på vintern). Sen visst är den ju inte så modern då... Men hallå, det här är tjejen med två st tjocktv. (var ska katten annars ligga liksom). En tekniknerd skulle nog dö om han kom hem till mig :).
 
Ja ja, nu är det ju så att jag har ett ganska jobbigt förflutet .Det fanns en tid när jag inte klarade av någonting över huvud taget, knappt ens ta mig ur sängen. Från denna tid, och en del andra saker som hänt som jag inte tänker ta upp här, så har jag lite skulder hos snälla kronofogden. Nu när jag har ordning på livet på alla plan, och har en inkomst som överstiger existensminimum, så jobbar jag på att bli av med skiten, och jag är på god väg. (Ungefär halvvägs faktiskt). Men jag får inte ha för dyra bilar. Nu trodde jag väl inte att det skulle bli några problem med den här bilen, men det är lika bra att vara helt säker. Och jo då, nemas problemas. Jag vet ju vad en bil får vara värd i deras ögon, men jag ville ha just den bilen bedömd. Just nu så är till och med att ta reda på en sådan sak jobbigt ibland...  Men om inget skumt inträffar blir jag med opel om ett tag. Då kan jag inte bli retad för att jag inte har centrallås iallafall...
 
Nej nu måste jag dra mig ut till köket innan all ork försvinner, liiiiite finns det kvar.
 
Ont om pengar är en bra drivkraft till att göra matlåda varje dag, har jag märkt.
 
Hepp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0