Trött

Fick som jag ville, kommer jobba 75 % från och med imorgon till att börja med. Sen hoppas jag att jag får komma till ortopeden snarast, men börjar känna mig luttrad...Allting tar så lång tid, längre tid än vad som är rekommenderat dessutom (enligt vad jag har läst). Ja, hade min läkare varit duktig och verkligen skickat in remissen till min magnetröntgen , och inte missat det, så hade det kanske gått snabbare. Fast man vet ju aldrig, gjort är gjort men jag är så in i h-e trött på det här nu. Trött på att ha ont, trött på att inte kunna sitta normalt utan kramp elller att benet domnar bort, trött på att vara trött, trött på att vakna av att jag råkar hamna på rygg eller på höger sida (hände i natt).
 
Ja ja, nu när jag ska sluta tidigare kanske det finns lite mer ork. Eller lite mindre ont. Åtminstonde mer tid till träning och vila. Orkar jag träna så mår jag ju bättre, och kan oftast ta mindre piller och då blir jag ju piggare. Iallafall en aning. är väl lite höst-trötthet också. Jag gillar verkligen inte hösten och vintern, det är kallt, det blir mörkare, man kan inte vara ute och njuta av solen. Jag blir alltid mer nedstämd på hösten och vintern. November är värst, det är en månad man bara måste orka genomleva. Våren är min bästa årstid, helt klart. Men sen är jag ju ett vår-barn också.
 
Börjat känna mig lite ensam, skulle vilja ha någon som man kan krama om ibland. Fast jag är heller inte desperat, jag har mig själv och min hälsa som prio ett just nu. Sen har jag ju faktiskt en karl med mig i sängen varje natt, han ligger där och värmer mig tätt intill. Förvisso har han fyra ben och en svans, men man ska inte vara allt för kräsen. Han tycker ju om mig iallafall, alltid lika glad när jag kommer hem, och alltid lika förvånad när jag kommer hem tidigare. Kanske skulle ha en man i byrån...  Det vore perfekt, men eftersom livet inte är perfekt så får jag nöja mig med katten. Inte så illa ändå. Man får vara glad för det lilla, helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0